Minixprix se extinde în mediul online și atacă o altă nișă, cea a retailului alimentar, după ce a închis magazinele fizice, în contextul răspândirii epidemiei cu COVID-19. Astfel, Miniprix, unul dintre cei mai longevivi retaileri români de fashion, a lansat un minimarket online unde comercializează produse alimentare, scrie retail.ro.

Retailerul pune la dispoziția consumatorilor un minimarket online, care cuprinde alimente de bază, produse de curățenie, produse de îngrijire personală și dulciuri. În acest moment în portofoliul Miniprix se regăsesc în jur de 60 de produse de bază, dar retailerul intentionează să ajungă la cel mult 100 de produse listate.

“Am decis să deschidem minimarketul online la scurt timp după închiderea magazinelor fizice. Am închis magazinele offline din dorința de a ne proteja echipa și clienții de răspândirea virusului. În aceeași idee, am vrut să ne încurajam și susținem clienții să rămână în casă. Ideea este să le oferim celor care plasează comenzi de haine opțiunea de a comanda alte produse de bază. Daca tot merge cineva la ei la ușa, le poate aduce și alte lucruri necesare”, a declarat Mara Cristina, brand manager Miniprix, pentru retail.ro.

Cum s-a reorientat atât de repede Miniprix către retailul alimentar? Viteza vine din experiența retailerului din urmă cu trei ani în vânzarea online a acestor produse. În trecut, Miniprix a mai vândut online alimente, produse de îngrijire, chiar și anvelope.

Citește mai multe pe retail.ro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri