cora România a luat decizia de a modifica programul hypermarketurilor sale, în concordanță cu noile măsuri anunțate de către autorități și intrate în vigoare de marți, care limitează circulația persoanelor pe timp de noapte, anunță compania într-un comunicat de presă.

Toate magazinele cora vor fi deschise între orele 07:30 – 20:30, iar accesul între orele 07:30 – 08:00 este dedicat persoanelor vârstnice, de peste 65 de ani, precum și cadrelor medicale.

„Măsura a fost luată pentru a evita aglomerarea în special pentru aceste categorii, prima fiind mai expusă, iar cea de-a doua fiind la datorie, în prima linie a spitalelor, timp îndelungat”, precizează compania.

Noul program permite angajaților și clienților să ajungă la timp acasă, după închiderea magazinelor, respectând interdicția de circulație, precizează retailerul.

„Facem un nou apel către consumatori să înțeleagă că prioritatea absolută este siguranța și îi rugăm să evite aglomerarea. Pentru a putea respecta recomandările oficiale de a păstra cel puțin 2 metri distanță între clienți, cora își rezervă dreptul de a temporiza accesul în magazin, dacă este necesar, la grupuri de câte 50 de persoane, cozile fiind formate în afara acestuia”, se arată în comunicat.

Cora asigură consumatorii că are stocuri, se aprovizionează continuu, iar discontinuități la unele produse sunt temporare.

Lanțul de magazine cora România a instituit în unele locații o limită de cumpărături, cu scopul de a descuraja specula și de a asigura marfă la raft pentru mai mulți clienți, în perioada în care raioanele magazinelor se golesc, pe fondul pandemiei de Coronavirus.

Sursa foto: cora România

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri