Vascar, unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve, susține eforturile de combatere a noului SARS-CoV-2 și donează Spitalului Județean de Urgență din Vaslui 100 de combinezoane de protecție și 1.000 de kituri de testare.

„În contextul în care țara noastră se confruntă cu efectele pandemiei de COVID-19, solidaritatea este extrem de importantă. Dorim să ne implicăm în susținerea eforturilor de a opri răspândirea virusului și în protejarea personalului medical din prima linie, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

„Sperăm ca această contribuție să faciliteze creșterea accesului persoanelor posibil infectate cu coronavirus la o testare rapidă, în județul Vaslui. Vom continua să fim alături de autoritățile medicale locale și să ajutăm ori de câte ori e nevoie, astfel încât să minimizăm efectele pandemiei și să depășim cât mai curând această situație dificilă”, adaugă Vlad Ciuburciu.

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc cu o evolutie organică pe o piată extrem de competitivă. Astăzi, Vascar este unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România, oferind produse nu doar gustoase, ci și sănătoase, sub mărcile Vascar și Moldova în Bucate.

Pentru Vascar lucrează mai mult de 350 de angajati, iar compania detine o fabrică de procesare la Vaslui și 22 magazine proprii în regiunea Moldovei, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune. Vascar SA detine brandurile Vascar și Moldova în Bucate.Produsele sunt distribuite la nivel național, în hypermarket-uri și magazine tradiționale partenere. De asemenea, Vascar este o companie care produce produse “marcă proprie” pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl. Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 20,5 milioane de euro la finalul lui 2019, în creștere cu 13,5% față de anul precedent.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri