ALTEX România, cel mai mare retailer electro-IT din România, a aplicat o serie de măsuri care să prevină riscul de îmbolnăvire cu COVID-19, atât a angajaților cât și a clienților care vin zilnic în magazinele Altex din toată țara. Măsurile se aplică și în cazul salariaților din depozite și din centrul logistic aflat în comuna Dragomirești- Vale (județul Ilfov).

„Funcționarea în condiții optime a hypermarketurilor, a farmaciilor și a retailer-ilor electro-IT este vitală în situația în care este România acum, respectiv în stare de urgență. Avem o responsabilitate socială să ținem deschise toate cele 125 de magazine pe care le avem la nivel național, luând toate măsurile de protecție, atât pentru angajați cât și pentru clienți. Altex și Media Galaxy au cea mai mare rețea de magazine fizice din retail-ul Electro – IT din România! În aceste momente de nesiguranță și profundă incertitudine, avem datoria față de oameni să le putem rezolva orice urgență, pe loc. Mă gândesc la bolnavii care depind de buna funcționare a unor aparate medicale, sau la cei care stau singuri izolați în case și au nevoie de telefoane mobile funcționale pentru a ține legătura cu familia, la zecile de mii de angajați care lucrează pe termen nedefinit de acasă și au nevoie de calculatoare performante, sau la oamenii care au facut provizii dar cărora pur și simplu li s-a stricat frigiderul sau mașina de spălat rufe și trebuie să își spele hainele zilnic ca să se protejeze. În calitate de lider al pieței, ne vom face datoria să răspundem pe loc, oricărei nevoi a fiecărui cetățean, protejându-l în același timp prin măsuri care să reducă pe cât posibil riscul de îmbolnăvire”, a declarat Dan Ostahie, fondator și CEO ALTEX România.

Toate cele 125 de magazine Altex și Media Galaxy din capitală și din țară sunt dezinfectate și igienizate integral, o dată la 48 de ore, folosind o tehnologie nouă, foarte eficientă.

Programul magazinelor este flexibil, pentru a evita aglomerația. De altfel, întreaga echipă a fost împărțită în două, fiecare tură urmând să stea, pe rând, câte o săptămână acasă, pentru a limita riscul de contagiune, în caz de îmbolnăvire.

Starea de sănătate a personalului este monitorizată zilnic.

Atât clienții cât și personalul au la dispoziție produse pentru dezinfectarea mâinilor și hainelor.

De asemenea, toți vânzătorii și consultanții de vânzări din magazinele Altex și Media Galaxy vor primi măști de protecție și mănuși de unică folosință.

Transportul salariaților la serviciu și de la serviciu cu mașina personală sau cu serviciile de taxi este decontat de companie.

Dacă situația o va impune, conducerea Altex și Media Galaxy este pregătită să suplimenteze sau să prelungească măsurile speciale după data de 31 martie.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri