Un nou sondaj de opinie, comandat de PNL, pentru alegerile de la Primăria Capitalei arată un scor strâns între candidatul USR-PLUS-PNL, Nicușor Dan și candidatul PSD, Gabriela Firea. Pe locul 3 se află candidatul PMP, fostul președinte Traian Băsescu, scrie Digi24.ro.

În sondajul de opinie realizat de Novel Research, Nicușor Dan este cotat cu sprijinul a 33% dintre bucureșteni, în timp ce contracandidata sa, primarul în funcție Gabriela Firea, ar obține 30,5% din sufragii. Fostul președinte Traian Băsescu este cotat cu 9% din intențiile de vot, în timp ce 18,5% dintre bucureșteni sunt încă nehotărâți. Alți 9% ar urma să voteze cu alți candidați.

68% dintre bucureșteni cred, de asemenea, că rezultatul alegerilor pentru Primăria Muncipiului București va fi unul strâns, în timp ce 31% sunt de părere că va fi o diferență semnificativă între câștigător și locul 2. De asemenea, 54% dintre bucureșteni nu cred că Gabriela Firea mai merită un mandat, prin comparație cu 35% care sunt mulțumiți de activitatea sa.

Sondajul a avut 840 respondenți, iar marja de eroare este de 3,7%. Eșantionul este reprezentativ pentru populația municipiului București cu drept de vot la alegerile locale și a fost realizat prin metoda CATI (Computer Assisted Telephone Interviewing). Sondajul a fost realizat la comanda PNL.

Citește materialul integral pe Digi24.ro.

Sursa foto: Agerpres Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri