BRD Groupe Societe Generale se alătură unor bănci precum CEC Bank, Banca Transilvania sau Raiffeisen Bank, anunțând o serie de măsuri luate ca urmare a situației create de către răspândirea COVID-19.

”În contextul epidemiei de Covid-19, și pentru a sprijini măsurile de prevenție a răspândirii bolii, BRD Groupe Societe Generale a luat decizia de a oferi gratuit, timp de trei luni, serviciile de Internet și Mobile Banking. De asemenea, banca elimină toate costurile aferente tranzacțiilor realizate prin aceste instrumente, în mod necondiționat de folosirea sau achiziția unor pachete de produse”, se arată în mesajul băncii trimis către wall-street.ro.

Gratuitatea va dura până pe 16 iunie 2020, cu posibilitatea de a fi prelungită și ulterior acestei date. Ea se adresează clienților existenți, care folosesc deja sau aderă la serviciile de bancă la distanță în această perioadă. Utilizatorii nu vor plăti comision lunar de administrare pentru serviciile de bancă la distanță, iar plățile interbancare în lei, precum și plățile SEPA în lei și euro vor fi gratuite.

Subscrierea la serviciile de bancă la distanță se poate face prin intermediul contact center-ului BRD (021 302 6161 - accesibil din orice rețea, 0800 803 803 – Telverde în rețeaua Telekom sau *22622 - valabil în rețelele mobile Orange, Vodafone, Telekom și Digi Mobil).

Vezi AICI ce măsuri au luat celelalte bănci dar și companiile din diverse industrii.

Un număr de 158 de persoane infectate cu virusul COVID - 19 (coronavirus) au fost confirmate până la momentul redactării acestei știri pe teritoriul României, informează Grupul de Comunicare Strategică.

"Au fost înregistrate alte 19 noi cazuri de îmbolnăvire, după cum urmează: 4 în Arad, 3 în Ilfov, 2 în Vâlcea, 2 în Timişoara şi câte unul în Bucureşti, Cluj Napoca, Sălaj, Buzău, Ialomiţa, Hunedoara, Galaţi şi Suceava", afirmă sursa citată.

Cele 19 persoane depistate au vârsta cuprinsă între 19 şi 54 ani şi sunt în carantină sau autoizolare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri